KARLOVIĆ SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: / 'Nole je najveći svih vremena!'

Image

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je u nedjelju Roland Garros i tako napokon kompletirao sve naslove s turnira Grand Slam kategorije.

6.6.2016.
12:25
VOYO logo

Roy Emerson osvojio ih je jednako toliko, Rafael Nadal i Pete Sampras dva više, a uvjerljivo najbolji i dalje je švicarski teniski majstor Roger Federer koji je na turnirima Grand Slam kategorije slavio 17 puta. Uzmu li se u obzir Đokovićeve godine (29), konkurencija koje baš i nema i blistava forma, uopće nije nemoguće da Đoković jednoga dana prestigne Federera na tom popisu.

Za mnoge bi to bio krajnji dokaz da je dominantni srpski tenisač i najbolji svih vremena, a čini se da Ivi Karloviću takvo što i nije potrebno. Naime, nakon što je Đoković osvojio turnir u Parizu, hrvatski tenisač poslao je poruku u kojoj je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nole je uistinu najveći svih vremena!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Goat', u ovom kontekstu ne označava kozu već je skraćenica za "Greatest Of All Time" što je ipak konstatacija zbog koje se na službenom Twitter-profilu Karlović našao na udaru mnogih, posebice Federerovih navijača koji su mu zamjerili napisano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo