Karlović predao meč Marinu Čiliću

Veliki hrvatski obračun u Rimu ipak nije odigran do kraja. Ivo Karlović predao je meč 1. kola uglednog zemljanog ATP turnira u Rimu Marinu Čiliću zbog ozljede leđa.

10.5.2011.
16:58
VOYO logo

Meč je trajao nešto više od sat vremena, a prekinut je kod rezultata 6:4, 1:0 za Marina Čilića, koji se tako lakše od očekivanja plasirao u 2. kolo ATP turnira u Rimu. Unatoč tome, mogli smo vidjeti u kakvoj su trenutno formi prva dva reketa hrvatske Davis Cup reprezentacije.

Marin je od prvog poena radio pritisak na Karlovićev servis, imao brojne break prilike, ali je prvi izgubio servis. Div sa Šalate je kod rezultata 3:2 uspio Čiliću oduzeti servis nakon jedne jedine break-lopte, ali onda do kraja meča više nije osvojio niti gem. Odmah u sljedećoj igri Marin je uzvratio istom mjerom, a onda i osvojio prvi set sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku drugog seta Čilić je ponovno oduzeo servis Karloviću, a Ivo je predao meč zbog ozljede.

"Počela su me boljeti leđa pri rezultatu 1:1 u prvom setu, nisam mogao normalno servirati", otkrio je Karlo nakon predaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Čilić nije imao sreće sa ždrijebom jer je već u 2. kolu 'naletio' na 6. tenisača svijeta, sjajnog Španjolca Davida Ferrera s kojim ima negativni međusobni omjer 1:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo