ATP Pune / Karlović nakon osam mjeseci izborio četvrtfinale na ATP Touru

Image
Foto: Paul Chiasson/Press Association/PIXSELL

Div sa Šalate plasirao se među osam najboljih na indijskom turniru, prvi put nakon travnja

2.1.2019.
15:28
Paul Chiasson/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Gotovo devet mjeseci čekao je Ivo Karlović da poveže dvije pobjede na ATP Touru. Sredinom travnja prošle godine napravio je to na zemlji u Houstonu nakon kojeg je bio u "čekaonici".

Poslije vraćanja samopouzdanja i renkinga po challengerima, na koje se više neće vraćati, u indijskom Puneu Karlović opet podsjeća na ne tako davne dane kada je kao najstariji tenisač bio u Top 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da Div sa Šalate dobije još jedan naklon više,obje pobjede ostvario je bez svog trademarka, naravno, tie-breakova. Identičnim rezultatom kojim je u prvom kolu nadigrao mladu kanadsku nadu Auger-Aliassimea prošao je Jevgenija Donskoja, trenutno tri mjesta bolje plasiranog Rusa. Ispalio je Dr. Ivo 17 aseva, a u cijelom dvoboju ispustio je tek sedam poena na početnom udarcu.

Ovaj rezultat, a on može biti još bolji prođe li starog poznanika Ernestsa Gulbisa kojeg nikad u tri pokušaja nije pobijedio, vraća Karlovića među 90 najboljih tenisača svijeta od sljedećeg tjedna. A, kako je krenulo, najstariji tenisač u teniskoj eliti tu definitivno neće stati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Pune, drugo kolo:
Ivo Karlović (Hrvatska) -
Jevgenij Donskoj (Rusija) 6:4, 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo