KARLOVIĆ I DALJE ODUŠEVLJAVA: / Izborio četvrtfinale i sada mu prijeti poznati Argentinac

Image

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Stockholmu, 37-godišnji Zagrepčanin je u 2.

19.10.2016.
18:35
VOYO logo

Karlović, koji je u Stockholmu postavljen za trećeg nositelja, u svom je prvom nastupu u Stockholmu uspio preokretom doći do pobjede protiv 549. igrača svijeta koji je za nastup u glavnom turniru dobio pozivnicu organizatora.

Naš veteran je u prvom setu imao jednu "break-loptu" i to kod rezultata 1-1, ali nije ju iskoristio, da bi u 10. igri izgubio servis, a samim time i set. Srećom, to je bio i jedini "break" kojega je mladi Ymer ostvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu niti jedan igrač nije uspio osigurati niti jednu "break-loptu" do rezultata 4-4 kada je Karlović napokon uspio oduzeti servis Ymeru, da bi potom sigurno odservirao za poravnanje u dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći je set bio najzanimljiviji iako je ponovno odlučio jedan "break". Karlović je propustio jednu "break-loptu" u prvoj igri, još dvije u trećoj, ali je u petoj uspio oduzeti servis Ymeru za vodstvo 3-2. U prethodnom gemu Karlović je uspio spasiti dvije "break-lopte" i to u igri u kojoj je napravio čak četiri dvostruke servis pogreške. Posljednju priliku za preokret Ymer je propustio u osmoj igri kada je imao još jednu priliku za oduzimanje servisa Karloviću.

Karlović će u četvrtifinalu igrati protiv Španjolca NicolasaAlmagra ili pobjednika susreta između Amerikanca JohnaIsnera i Argentinca JuanaMartinaDelPotra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo