KAKAV MAJSTOR: / Je li ovo Federerov najbolji poen u karijeri?

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih tenisača svih vremena, sjajni švicarski majstor Roger Federer, i u 33 godini svojim potezima oduševljava teniski svijet.

11.7.2015.
12:14
AFP
VOYO logo

Federer je u petak protiv Andyja Murraya (7-5, 7-5 i 6-4) izborio svoje deseto finale Wimbledona. Njegov protivnik na putu do svoje osme titule ovog najcjenjenijeg teniskog turnira na svijetu stoji mu veliki Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković u finale ulazi kao apsolutni favorit, unatoč svojim ne baš sjajnim izdanjima u prvoj polovici turnira.

Poen za pamćenje

No, kako je turnir odmicao, Đoković je pojačavao ritam i briljirao u polufinalu protiv Francuza Richarda Gasqueta. No, sada je na redu veliki zalogaj. Pogotovo će Federer Đokoviću biti veliki zalogaj ako bude igrao kao protiv sjajnog Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Federer je u posljednjem gemu dvoboja protiv spomenutog škotskog tenisača nevjerojatnim udarcem bechendom izvukao izgubljeni poen. Murray, ali i publika, ostali su zapanjeni Federerovim potezom, kao i komentator koji je bio oduševljen poenom.

Ova njegov poen definitivno ulazi u rubriku onih najboljih ikad u karijeri, a mi se pitamo je li možda i najbolji ikad? Na razmišljanje ostavljamo i vama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo