PREKINULA ŠUTNJU / Jelena Đoković po prvi put pokomentirala situaciju oko Novaka: 'To mi je jedina utjeha u ovim trenucima'

Image
Foto: Instagram

Do sada se nije oglašavala na društvenim mrežama

7.1.2022.
8:13
Instagram
VOYO logo

Australski sud odgodio je odluku o žalbi Novaka Đokovića na zabranu ulaska u zemlju do ponedjeljka u 10 sati po lokalnom vremenu, objavila je u četvrtak novinska agencija Tanjug.

Đoković je u srijedu doputovao u Melbourne, ali nakon sedam sati provedenih na aerodromu nije dobio vizu za ulazak u zemlju. Prvi tenisač svijeta podnio je žalbu na odluku da mu se zabrani ulazak u Australiju, a postupak pred Federalnim sudom u Melbourneu trebao je biti u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZADAR UZ NOLETA /

Nećete vjerovati što se dogodilo u Donatovom gradu na pravoslavni Badnjak: Srbi oduševljeni potezom građana

Image
ZADAR UZ NOLETA /

Nećete vjerovati što se dogodilo u Donatovom gradu na pravoslavni Badnjak: Srbi oduševljeni potezom građana

Zbog odgode sudskog postupka australske vlasti nisu zahtijevale da Đoković napusti zemlju. Državni pravobranilac u ovom slučaju Christopher Tran je objavio da će Đoković moći ostati u Australiji do saslušanja na sudu.

Zloglasni hotel

Đoković je tako pravoslavni Božić dočekao u zloglasnom Hotelu Park u Melbourneu. Taj je hotel dospio u prosincu prošle godine na loš glas jer je u njemu izbio požar zbog kojeg su izbjeglice i tražitelji azila morali biti evakuirani. Jedna osoba završila je u bolnici zbog udisanja dima. Žrtava nije bilo. Tjedan dana poslije tražitelji azila objavili su na društvenim medijima fotografije hrane koja im je bila poslužena, a koja je navodno bila prepuna ličnKI muha a kruh pljesniv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U listopadu se navodno 21 osoba u tom hotelu zarazila koronavirusom. Hotel je povod redovitih prosvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelenina poruka

U međuvremenu po prvi pun na društvenim se mrežama oglasila novakova supruga Jelena.

"Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i s obiteljima. Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštivati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", pourčila je Jelena Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo