Nož u leđa / Jedan od favorita udario po Đokoviću: 'Igra po svojim pravilima, a ostali izgledaju kao budale'

Image
Foto: Profimedia

"Jedan je put da pratite protokole te budete cijepljeni i spremni za natjecanje, a drugi je onaj koji bira nekolicina, put koji nije po pravilima", zaključio je Stefanos Tsitsipas.

13.1.2022.
17:24
Profimedia
VOYO logo

Priča o Novaku Đokoviću i njegovom nastupu na Australian Openu traje već danima i upitno je kad će uopće završiti. Sve više poznatih novinara, sportaša i političara izrazilo je svoje mišljenje o ovom slučaju, a sad se o tome oglasio i njegov rival i kolega Stefanos Tsitsipas.

Grčki tenisač koji je trenutno na četvrtom mjestu ATP ljestvice, žestoko je udario na Đokovića te iskazao nezadovoljstvo njegovim potezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da ne igraju svi po pravilima. Mali dio tenisača bira svoj put zbog čega većina nas izgleda kao budale. Sve se to događa iako je ATP i Australija postavila jasna pravila za ulazak u zemlju. Neki su došli necijepljeni, ignorirajući to." kazao je Tsitsipas te istaknuo kako smatra da je zbog ovakvih poteza nekolicine ugrožen cijeli teniski sustav.

Image
Novi preokret /

Utjecajni australski kolumnist tvrdi: Ministar sutra tjera Đokovića

Image
Novi preokret /

Utjecajni australski kolumnist tvrdi: Ministar sutra tjera Đokovića

Pravi je način slijediti pravila

Nije grčki tenisač tu stao s kritikama necijepljenih kolega koji su pokušali ignorirati pravila, očigledno misleći u prvom redu na Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravi je način da svi slijede pravila, a statistika pokazuje da je 90 posto igrača cijepljeno. Jedan je put da pratite protokole te budete cijepljeni i spremni za natjecanje, a drugi je onaj koji bira nekolicina, put koji nije po pravilima", zaključio je Stefanos Tsitsipas.

Inače ova reakcija je prilično neočekivana s obzirom na to da je Đoković stao u Tsitsipasovu obranu kad mu se prigovaralo zbog čestih odlazaka na toalet i konzultacija s ocem tijekom meča. Razlog između ostalog treba tražiti u tome da je Grk trenutno četvrti igrač svijeta i šanse za osvajanje Australian Opena bi mu dramatično porasle ako Đoković ne nastupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Đoković je na sudu izborio ostanak u Australiji, ali još se čeka odluka ministra za imigraciju koji ga ima pravo deportirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo