ČILIĆEV IZRAZ LICA REKAO JE SVE: / Nije mogao slomiti Müllera u četvrtom setu, pa napravio urnebesnu grimasu

Image
Foto: AFP

Mogao je Marin Čilić u srijedu poslijepodne, u meču četvrtfinala Wimbledona protiv Gillesa Mullera, mogao završiti meč i ranije.

12.7.2017.
18:44
AFP
VOYO logo

Naime, u četvrtom setu Marin je tri puta imao veliku šansu za breaknuti svog protivnika. Jednom je imao čak 40-0, dok je drugi puta vodio 40-15. No, nije uspio. Muller se bio spasio, iako je bilo jasno vidljivo da sve više pada u igri i da mu servis nije tako siguran, kao što je to bio slučaj u prva tri seta.

VELIČANSTVENI ČILIĆEV USPJEH: Hrvat slavio protiv Müllera nakon pet setova dramatične borbe i ušao u prvo polufinale Wimbledona!

No, unatoč tome, luksemburški tenisač izvukao se, kod 5-5 breaknuo najboljeg hrvatskog tenisača, a onda u dvanaestoj igri četvrtog seta potvrdio set za konačnih 7-5. Fotoreporteri uhvatili su trenutak između jedanaeste i dvanaeste igre kad je Marin sjeo na klupu. Hrvat je napravio zanimljiv izraz lica u trenutku brisanja ručnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatia's Marin Cilic reacts as he uses a towel during a break in play against Luxembourg's Gilles Muller during their men's singles quarter-final match on the ninth day of the 2017 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 12, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

LUDNICA U WIMBLEDONU: Pogledajte Čilićev posljednji poen i reakciju nakon veličanstvene pobjede

Na kraju je Marin briljirao u odlučujućem petom setu, svom protivniku dopustio samo jedan osvojen gem i plasirao se u svoje prvo polufinale najvećeg teniskog turnira na svijetu u kojem će snage odmjeriti protiv Amerikanca Sama Querreya koji je nešto ranije senzacionalno izbacio prvog nositelja Andyja Murraya.

HRVATSKI AS OD AMERIKANCA NE ZNA ZA PORAZ: ‘Ove godine igra jako dobro i neće mi biti lako’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo