KRAJAN SE OPET OGLASIO U SLUČAJU PAVIĆ: / 'Ja ga trebam, ali on ne želi poštovati pravila kojih se drže Čilić i ostali'

Image
Foto: Screenshot/Pixell

Hrvatska od petka igra protiv Kanade u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

29.1.2018.
17:40
Screenshot/Pixell
VOYO logo

Hrvatski tenisač Mate Pavić i izbornik Davos Cup reprezentacije Željko Krajan ušli su u polemiku nakon što je Splićanin ovog vikenda osvojio dva naslova u parovima na Australian Openu. Naime, otvorilo se pitanje zašto Pavić nije u reprezentaciji. Kraja je rekao da ga zvao za svaki Davis Cup meč u kojem ga nije bilo u reprezentaciji, ali je prema njegovim tvrdanjama tenisač odbijao komunikaciju.

Image
MATE PAVIĆ NE ŽELI IGRATI ZA HRVATSKU: /

Krajan otkrio veliku istinu o senzacionalnom Splićaninu

Image
MATE PAVIĆ NE ŽELI IGRATI ZA HRVATSKU: /

Krajan otkrio veliku istinu o senzacionalnom Splićaninu

U razgovoru za HRT, Pavić je demantirao tu informaciju te izjavio kako neće igrati za Hrvatsku dokle god je Krajan izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio Krajana

"Nikakav poziv nisam primio od 2014. do 2017. i posljednji put je istina da sam dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probali smo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji, ali s moje strane je to sada, nažalost, završena priča. Ja neću igrati za Hrvatsku dok god je izbornik Željko Krajan", kazao je Pavić.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Izbornik se potom još jednom oglasio te je u razgovoru za HRT rekao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor izbornika

"Ne znam što reći, ponavljam se već valjda 20. put u ovih par godina. Mate svaki put ima pozivnicu, ja ga trebam, moj je zadatak pozvati ga jer je igrač kojeg trebam u timu. No svaki put sam došao do odbijanja i nemogućnosti bilo kakve komunikacije s njegove strane. Nisam nikad osjetio nikakvu želju s njegove strane nakon tog nesporazuma koji se dogodio prije par godina da želi neke stvari promijeniti", kazao je Krajan i nastavio.

Image
Image

Izbornik Željko Krajan

"U Davis Cup tih tjedan dana imamo neka svoja pravila po kojima funkcioniramo, imamo jedan teren, ne četiri-pet kao na turnirima gdje dečki mogu trenirati cijele dane, imamo limit koliko sati dečki mogu trenirati. Njemu se tu neke stvari nisu sviđale, ali to je pravilo koje svi u Davis Cupu poštuju, a on ga nije htio ni želio poštovati i ja sam bio primoran jedanput ga ne pozvati zbog toga. Nakon toga on nikad više nije promijenio svoje mišljenje, valjda i dalje stoji kod toga da pod tim uvjetima ne želi biti u ovoj ekipi", rekao je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić je od ponedjeljaka peti igrač na svijetu u parovima te je svima u interesu da se problemi riješe jer igra u formi života i bio bi ogroman adut u novom pohodu na Davis Cup. .

Hrvatska od petka igra protiv Kanade u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Krajan je za susret protiv Kanade prijavio Marina Čilića, Bornu Ćorića, Viktora Galovića, Ivana Dodiga i Franka Škugora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo