Ivo Karlović svladao 39. igrača svijeta

Hrvatski tenisač Ivo Karlović uspješno je startao na montrealskom ATP turniru iz Masters serije 1000. U prvom je kolu svladao 39. igrača svijeta, Argentinca Juana Monaca sa 6:7, 6:3, 7:6.

9.8.2011.
1:15
VOYO logo

Dva sata i 34 minute trebalo je Divu sa Šalate da se plasira u drugo kola izuzetno jakog turnira. U prvom setu svaki je tenisač čvrsto držao svoj servis i nije dopuštao prijetnju protivnika.

Bez break šansi, tenisači su došli od 13. igre koju je Monaco dobio bez većih problema, završilo je 7:2. Drugi set, Karlović je odmah na startu iskoristio opuštanje svog protivnika i oduzeo mu servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo je meč sjajno kontrolirao servisom, a uspio je iskoristiti još jednu priliku za break pri rezultatu 5:3. Treći set je bio potpuna suprotnost od prva dva.

Prilike za oduzimanje servisa imali su i jedan i drugi tenisač, no začudo nisu uspijevali. Karlović je servirao sve teže, no odlijevao je svom protivniku. Odluka je pala u trinaestoj igri u kojoj je ovog puta više sreće imao naš tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviši tenisač svijeta odmah je poveo u odlučujućem gemu i dovukao se do 6:5, a onda je uspio iskoristiti svoje najjače oružje, servis. U drugom kolu, Ivo će igrati protiv boljeg iz susreta Petzschner - Simon.

Vezani članci:

arti-201108020778006 arti-201108020126006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo