IVANIŠEVIĆ SE PRISJETIO BLAMAŽE U BEOGRADU I KAKO JE ĐOKOVIĆ REAGIRAO: / 'Svi su vidjeli pola moje stražnjice'

Image
Foto: Instagram, Goran Ivanišević

Već je skoro dvije godine dio Đokovićevog stručnog stožera

7.1.2021.
11:04
Instagram, Goran Ivanišević
VOYO logo

Legendarni hrvatski tenisač GoranIvanišević, koji je od 2019. dio tima prvog reketa svijeta NovakaĐokovića, dao je intervju za Sportski žurnal u kojem je odgovorio i na osjetljivo pitanje poput onoga što će se dogoditi između njih ako kojim slučajem dođe do obračuna hrvatske i srpske reprezentacije.

"Još se to nije dogodilo, ali tko izgubi morat će šutjeti i biti dobar, a onaj drugi će uživati", kazao je Ivanišević. Otkrio je i kako je gledao finale Kupa Koraća između Zvezde i Partizana, ali da nije navijao niti za jedan klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijao sam za koševe. Međutim, kada vi igrate s nekim navijam za vas. S odojkom ste napravili spektakl, impresivno, pokorili ste svijet. Košarku nismo ni mi ni vi prekrasno odigrali. Sada su kvalifikacije za Olimpijske igre, gadne su, posebno za nas", rekao je Hrvat. Situacija u nogometu je potpuno drugačija te je Hrvatska u puno bolje stoji.

"Da, ali ste u košarci institucija i s 18. momčadi ste gadni. Mi smo kompaktniji u nogometu, bolji smo kao ekipa", naglasilo je Ivanišević. Prisjetio se ovim putem i anegdote za nedavne posjete u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se dogodilo nešto što se može samo meni dogoditi. U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi hlače tako da mi se pola stražnjice vidjelo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovjek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle hlače. Kaže Nole, vidio sam ja, ali sam htio malo da te za**bavam", ispričao je Ivanišević i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedili smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živio u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpjevao pjesmu "Nima Splita do Splita". Tri sata su mi bile poderane hlače. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u publici su vidjeli pola moje stražnjice", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo