ZECU NE SMETA URLANJE / Ivanišević otkrio kako Novakova vika utječe na njega: 'Malo dodatnog stresa, zato i postoje tablete za smirenje'

Image
Foto: Profimedia

"Ne smeta meni kad on viče, znam kako je, bio sam igrač, to su velike emocije koje se moraju negdje izbaciti", rekao je Ivanišević

30.5.2022.
17:13
Profimedia
VOYO logo

Novak Đoković i Goran Ivanišević surađuju već tri godine i po svemu sudeći taj odnos donosi mnogo prvom igraču svijeta na terenu.
Đoković, iako 35-godišnjak, igra sjajan tenis te je i dalje najbolji tenisač svijeta, a s legendarnim Hrvatom ima vrlo specifičan odnos. Naime, sve češće se mediji fokusiraju na učestalo urlanje tijekom mečeva pa čak i treninga.

Tako je nedavno, na treningu u Beogradu, Novak vikao "reci mi šta da radim" prema bivšem hrvatskom tenisaču. To naravno nije bio jedini put te taj detalj sad već privlači sve više pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
legenda tenisa /

Goran Ivanišević: 'Novaka volim još više, jer nije odustao od svojih uvjerenja'

Image
legenda tenisa /

Goran Ivanišević: 'Novaka volim još više, jer nije odustao od svojih uvjerenja'

Za Sport Klub je Ivanišević komentirao taj dio suradnje, a posebno je zanimljivo bilo čuti što on ima za reći o tome, jer je i Zec bio iznimno temperamentan tenisač.

'Ne smeta meni kad viče'

"Puno puta ga ne čujem što uopće hoće jer su stadioni veliki, publika glasna… E to je sad pitanje kako reagirati, ne možeš reći milijun stvari jer je to previše informacija, a i sudac gleda. Moraš reći jednu - dvije stvari da ga smiriš. Nekada on misli da je servis kriv što je izgubio poen, a nešto drugo je možda bilo. Ne možemo pričati tijekom meča da se objašnjavamo. Onda se dogovorimo da se vraća na jednu - dvije stvari koje ima u glavi, i on se stabilizira", počeo je Ivanišević, a onda dodao kako njemu to uopće ne smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smeta meni kad on viče, znam kako je, bio sam igrač, to su velike emocije koje se moraju negdje izbaciti. Vidi, neka se izviče, neka se isprazni, samo neka pobijedi, to je suština. Malo dodatnog stresa, što da radimo, zato i postoje tablete za smirenje", zaključio je Goran Ivanišević uz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo