Ivanišević otkrio svoj najgluplji nadimak!

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Goran Ivanišević, nalazi se ovih dana u Parizu, usko vezan uz drugi Grand Slam godine - pariški Roland Garros...

8.6.2012.
15:10
VOYO logo

Bio je Ivanišević i aktivan, pa je tako nastupao na veteranskom turniru parova, a ujedno je gostovao i na službenoj internet-stranici pariškog turnira, gdje je govorio o mnogim, uglavnom, neteniskim temama. Gorane, kojeg vas je trenutka najviše sram na teniskom terenu dok ste bili aktivni igrač? Nema dvojbe, jako dobro pamtim 2000. godinu i turnir u Brightonu. Igrao sam užasno, bio sam potpuno izvan sebe i porazbijao sam se sve rekete koje sam imao. Bio sam potpuni idiot. Moram sam predati, u pitanju je bio meč protiv Hyung Taik Leeja.

Koja je bila najgora isprika koju ste imali za neodrađivanje treninga? Zapravo, kada nisam želio trenirati rekao sam - dosta. Jednostavno, nisam morao izmišljati priče. Rekao bi svojoj ekipi da mi se ne dade trenirati i ostao bih doma. Kada bi me pitali zašto, rekao bih da ne želim. Koja je bila vaša najluđa noć za vrijeme karijere? Uh, bilo ih je jako puno. Kada ste na Touru, morate očistiti glavu od svega. Volio sam izlaske i zbilja sam imao puno interesantnih izlazaka i ludih noći. Jeste li bili ljubomorni na nekoga od suparnika? Ne, svaki od tenisača ima neke svoje osobitosti i vrline. Ali, nisam bio ljubomoran ni na koga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/BZ1-LPTLexU Koja je najveća laž koju ste izrekli pred novinarima? Ne postoji, nisam lagao. Moje konferencije za novinare su uvijek bile vesele i smiješne. I to baš zato jer sam govorio samo istinu. Koji je najgluplji nadimak koji ste čuli za sebe? Ludi konj, to stvarno ne znam otkuda je došlo. Koja je najgora navika koju ste imali na terenima? Pa, razbijanje reketa. Stvarno sam ih razbio prilično puno u karijeri. Ali, to sam ja. Bez toga nisam mogao i da opet krenem s karijerom, ne bih mijenjao takvu naviku.

http://www.youtube.com/embed/ySiQC6WQQSs Da možete birati, koji biste bili nogometaš?Volio bih biti u Real Madridu i to sa brojem 9, zašto ne. Zabijao bih golove i trčao unaokolo. Koja je najluđa stvar koju ste napravili da biste impresionirali neku djevojku? Ponekad da šarmirate ili da privučete nekoga morate lagati. Da, najluđe je laganje koje sam ponekad upotrijebio da bih se svidio djevojci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo