HRVATSKI TENISAČI BEZ BITNIJIH PROMJENA U RANKINGU: / Senzacionalni Del Potro zasjeo na treće mjesto ATP ljestvice

Image
Foto: AFP

Novi teniski tjedan nije donio bitne promjene za hrvatske tenisače

13.8.2018.
10:14
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zadržao je sedmo mjesto na novoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak, dok je Borna Ćorić pao za jednu poziciju i sada se nalazi na 21. mjestu. Neprimjetan je to pad za Bornu od kojeg mnogi očekuju dobar rezultat na nadolazeće turniru u Cincinattiju.

Del Potro stigao na treće mjesto

Čilić, koji je prošloga tjedna stigao do četvrtfinala turnira u Torontu, ima 4085 bodova, 450 manje od šestog Južnoafrikanca Kevina Andersona, a 420 više od osmog Austrijanca Dominica Thiema. Španjolac Rafael Nadal je trijumfom u Torontu još povećao svoju prednost na vrhu ljestvice, sada ima 10220 bodova, 3740 više od drugog Švicarca Rogera Federera, dok je na treće mjesto stigao Argentinac Juan Martin Del Potro sa 5410 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Del Potro je preskočio Nijemca Alexandera Zvereva koji nije uspio obraniti naslov u Kanadi te je sada četvrti na ATP ljestvici. Finalist turnira u Torontu, 20-godišnji Grk Stefanos Tsitsipas napredovao je 12 mjesta i sada 15. igrač svijeta, što mu je novi najbolji plasman u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo