Hrvati proživjeli pravi teror na Dalekom istoku

'Dobili smo barem grijalice iako je i uz njih temperatura jedva dosezala 12 stupnjeva, a znala je ujutro biti i sedam.

15.2.2012.
13:20
VOYO logo

Hrvatska je na krilima Ive Karlovića pobijedila Japan u prvom kolu Svjetske skupine Davis kupa. Bio je to ujedno i debi Željka Krajana na klupi hrvatske reprezentacije.

"Igrači su zadovoljni Željkom Krajanom pa smo i mi. Iako to formalno nije potvrđeno na Upravnom odboru HTS-a, nema nikakvih razloga da Krajan ne bude dugoročno rješenje za izbornika. Generacijski je povezan s igračima, oni ga poštuju i cijene, odlično djeluju kao momčad u ja se nadam dugotrajnoj i uspješnoj suradnji, kazala je izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić nakon povratka iz Japana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladnoća u dvorani bila je nezaobilazna tema.

"Znali smo što nas čeka iz iskustva Fed kupa iz 2008. godine pa smo reagirali prema ITF-u. Dobili smo barem grijalice iako je i uz njih temperatura jedva dosezala 12 stupnjeva, a znala je ujutro biti i sedam. Igračima je bilo hladno, pa smo ih u stankama pokrivali dekama, a mi ostali bili smo dobro zabundani. Jedna od tih grijalica bila je u našoj blizini, pa je ipak bilo podnošljivije. Japanci su takvi, štede na grijanju i kod kuće. Dvorana je ukopana u zemlju, a inače služi i kao evakuacijski centar u slučaju potresa", otkriva gospođa Mihelić, koja je bila na jednom sastanku u HOO-u koji se bavio nastupom naših sportaša na OI-ma u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tenisa tiče, četiri su potencijalna kandidata, Marin Čilić, Ivo Karlović, Ivan Ljubičić i Ivan Dodig, i jedna kandidatkinja, Petra Martić. Odlučivat će liste od 11. lipnja.

Pobjeda nad Japanom u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa donijela je Savezu zaradu od 110.000 američkih dolara. Prema pravilniku, pola će pripasti HTS-u, a drugu polovicu će podijeliti igrači i izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo