Turnir mješovitih parova / Hopman Cup: Švicarska i Njemačka drugu godinu zaredom u finalu

Image
Foto: AP images

Njemačka je osvojila prvo mjesto s maksimalne tri pobjede

4.1.2019.
15:00
AP images
VOYO logo

Teniske reprezentacije Švicarske i Njemačke drugu godinu zaredom borit će se za naslov pobjednika Hopman Cupa, nakon što su Angelique Kerber i Alexander Zverev već u pojedinačnim mečevima protiv australskih predstavnika Ashleigh Barty i Matthew Ebden osigurali pobjedu u odlučujućem dvoboju za prvo mjesto u skupini A.

Kerber je sa 6:4, 6:4 svladala Barty, a Zverev je sa 6:4, 6:3 bio bolji od Ebdena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutarnjem dijelu programa Španjolska je pobijedila Francusku sa 2:1. Garbine Muguruza bila je bolja od Alize Cornet 6:1, 6:3, dok je David Ferrer svladao Lucasa Pouillea sa 6:3, 6:7 (5), 7:6 (2). Mješoviti parovi su bili ekshibicijskog karaktera, a Muguruzu je zamijenila 16-godišnja Amerikanka Whitney Osugiwe. Cornet i Pouille su slavili sa 6:4, 6:4.

Njemačka je osvojila prvo mjesto s maksimalne tri pobjede. Australija je druga s učinkom 2:1, treća je Španjolska sa 1:2, a posljednja Francuska sa 0:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnji finalni dvoboj Švicarske i Njemačke započet će u 9 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu. Roger Federer i Belinda Benčić prošle su godine slavili sa 2-1, osiguravši pobjedu u mješovitim parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo