HAČANOV IZNENAĐUJUĆE LAKO PROTIV BERDYCHA: / Rus protiv Pouillea za titulu u Francuskoj

Image
Foto: AFP, JEAN CHRISTOPHE MAGNENET

Hačanovu će nedjeljni finale biti drugi u karijeri

24.2.2018.
22:31
AFP, JEAN CHRISTOPHE MAGNENET
VOYO logo

Ruski tenisač Karen Hačanov svladao je Čeha Tomaša Berdycha sa 6-3, 6-2 i probio se u finale ATP turnira u Marseilleu, gdje ga u nedjeljnom dvoboju za pobjednički trofej čeka Francuz Lucas Pouille koji je sa 6-3, 7-6 (6) u polufinalu bio bolji od Bjelorusa Ilje Ivaške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hačanovu će nedjeljni finale biti drugi u karijeri, nakon što je 2016. godine u premijernom finalu na ATP turnirima osvojio naslov u kineskom Chengduu.

Lucas Pouille će pokušati osvojiti drugi naslov u dva tjedna, nakon što je prije 13 dana trijumfirao na turniru u Montpellieru. Francuzu će to biti osmo finale u karijeri, a drugo u Marseilleu, gdje ga je prošle godine u dvoboju za naslov pobijedio sunarodnjak Jo-Wilfried Tsonga. Pouille u kolekciji ima pet ATP naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WTA Budimpešta: Cibulkova i Van Uytvanck u finalu

Za naslov pobjednice WTA turnira u Budimpešti borit će se slovačka tenisačica Dominika Cibulkova i Belgijanka Alison Van Uytvanck, nakon što je Slovakinja u subotnjem polufinalu svladala Njemicu Monu Barthel sa 6-3, 6-2, a belgijska igračica sa 6-4, 6-2 bila bolja od slovačke kvalifikantice Viktorije Kuzmove koja je u četvrtfinalu nadigrala našu Petru Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo