Grudi koje su osvojile 1,3 milijuna ljudi!

Prvi tenisač svijeta uskoro se vraća na terene, a s nestankom jakih bolova u leđima, vratilo mu se i dobro raspoloženje.

18.10.2011.
14:11
VOYO logo

Glupiranje se nastavlja, a ovoga se puta u Đokovićevoj omiljenoj razbibrizi pridružili njegov trener Marjan Vajda, brat i djevojka Jelena. Na fotografiji koju je Nole objavio, Vajda je pola lica premazao šećernom vunom, a Novak je 'zasladio' uši.

Šaljivi ton njegova profila naglašava i nova fotka dobrodošlice, na kojoj Đoković pozira kao seks-simbol, maljavih prsiju na kojima se ističu križ i vojničke pločice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratili našem dobrom starom stilu sprdanja. Upravo sam bio na večeri s mojom stožerom, bratom i djevojkom Jelenom", napisao je Nole te dodao kako se uskoro vraća tenisu:

"Bio sam na terapiji zadnja tri tjedna, svaki dan, a zadnjih tjedan dana naporno treniram i u teretani, radim na snazi. Sretan sam što mogu najaviti da je sve prošlo po planu i da ću za dva dana opet početi igrati tenis. Jedva čekam, prošlo je već neko vrijeme", poručio je Đoković, koji se planira vratiti na turniru u Baselu, u rodnom gradu Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109200675006 arti-201109291067006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo