GOMILA PROPUŠTENIH PRILIKA: / Dodig ostao bez finala Australian Opena

Image
Foto: AFP
29.1.2016.
12:17
AFP
VOYO logo

Hrvatsko-indijska kombinacija propustila je prednost ranog breaka u prvom setu, a isto im se dogodilo i u dramatičnom drugom setu. Dodig i Mirza su u drugoj dionici dvaput imali break viška, ali je Indijka oba puta gubila gemove na početnom udarcu, prvi put pri vodstvu 4:3, a drugi put kad je kod 6:5 servirala za osvajanje drugog seta.

Mirza osvojila ženske parove

U odlučujućem 13. gemu Ruskinja i Brazilac pokazali su se sretniji i spretniji, te došli do pobjede koja ih je odvela u finale, a Indijku ostavila bez izgleda da se iz Melbournea vrati s dva pobjednička trofeja, nakon što je slavila u ženskim parovima s Martinom Hingis. Pobijedile su Mirza i Hingis češke tenisačice Andreu Hlavačkovu i Lucie Hradecku sa 7:6 (1), 6:3. Švicarka je tako u svom šestom finalu ženskih parova u Melbourneu osvojila peti naslov. Prvi put je slavila još 1997. godine u paru s Bjeloruskinjom Natalijom Zverevom, godinu dana poslije obranila je naslov kad joj je partnerica bila naša Mirjana Lučić-Baroni, a treći uzastopni trofej osvojila je s Ruskinjom Anom Kurnjikovom. Isti je par slavio i 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vesnina i Soares će za prvi zajednički Grand Slam naslov igrati protiv Amerikanke Coco Vandeweghe i Rumunja Horije Tecaua koji su sa 6:4, 6:4 nadigrali Slovenku Andreju Klepač i Filipinca Treata Hueyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo