FEDERERA OSIGURANJE NIJE PUSTILO NA TEREN, A ONDA JE STIGAO IVAN LJUBIČIĆ: / Pogledajte što je uslijedilo

Image
Foto: Screenshot

Legendarni tenisač morao je pričekati nekog iz svog tima kako bi mogao na teren

19.1.2019.
16:20
Screenshot
VOYO logo

Švicarski tenisač Roger Federer plasirao se u osminu finala Australian Opena gdje će igrati protiv Stefanosa Tsitsipasa. Federer je jučer igrao protiv američkog tenisača Taylora Fritza u okviru trećeg kola i slavio je s laganih 3:0 u setovima. No, švicarski tenisač je imao nevjerovatnu situaciju kada je dolazio na teren u Melbournu.

Jedan od članova osiguranja nije htio pustiti Federera jer nije imao akreditaciju te je morao čekati jednog od članova svog tima koji je nosio njegovu akreditaciju. Iako je jedan od najboljih tenis svih vremena pravila na Australian Openu se očito itekako moraju poštovati pa je u teren ušao tek kada je stigao Ivan Ljubičić s akreditacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on je samo čovjek

Podsjetimo, nedavno je Federer je u razgovoru za ugledni američki CNN govorio i o bivšem treneru Carteru i u jednom trenutku se potpuno slomio. Jedan običan razgovor, intervju kakav je veliki Švicarac dao nebrojeno puta, pretvorio se u možda najemotivniji intervju u njegovu životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ga upitali što bi Peter mislio da vidi njegovih 20 rekordnih Grand Slam titula s kojim je postao teniska legenda, Federer se slomio pred kamerama. U samo nekoliko dana više puta se dokazalo da je Federer, suprotno popularnom vjerovanju, ipak samo čovjek kao i svi mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo