Ljubav koja nema kraj: 'Još uvijek te volim!'

Ako je i bilo kakvih nesuglasica između dvojice ponajboljih svjetskih tenisača, Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke, čini se da je nakon osvajanja Davis Cupa sve zaboravljeno.

24.11.2014.
11:37
VOYO logo

Podsjetimo, engleski su mediji posljednjih dana naveliko pisali o navodnoj žestokoj svađi između Federera i Wawrinke koja se dogodila poslije njihova međusobnog dvoboja u polufinalu londonskog Mastersa, odnosno ATP World Tour Finalsa. Kao kamen smutnje se spominjala Federerova supruga Mirka koja je u završnici meča provocirala Wawrinku što je ovaj kasnije htio raspraviti. Svađa je navodno bila toliko glasna i intenzivna da su organizatori poslali ratoborni dvojac u privatnu prostoriju da riješe probleme.

Nakon svega se nametalo pitanje kakav će biti odnos između švicarskih reketa prošli vikend kada se u Francuskoj igralo finale Davis Cupa. Nikakvih skandala, međutim, nije bilo, a Federer i Wawrinka su funkcionirali savršeno i donijeli Švicarskoj prvi naslov u ovom natjecanju. Federer je prvi dan uvjerljivo poražen od Gaela Monfilsa, ali Švicarci nisu bili u minusu zahvaljujući Wawrinki koji je bio bolji od Jo-Wilfrieda Tsonge. U subotu su Federer i Wawrinka slavili u paru, da bi u nedjelju osvajač 17 Grand Slam naslova nadigrao Richarda Gasqueta i osigurao svojoj reprezentaciji trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Fj2D8Zu2TTA

Bio je to poisljednji naslov koji je nedostajao Federeru u velikoj karijeri, pa i ne čudi da je bio sjajno raspoložen na konferenciji za novinare, a dobru je atmosferu prenio i na cijelu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stan je taj koji nas je doveo u odličnu poziciju uoči nedjelje", odao je Federer priznanje kolegi koji je sve pokušao negirati.

No, Federer se nije dao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesi, jesi, ti si to napravio."

Wawrinka nakon toga nije mogao ostati dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je gledati tako čudesnog igrača kad igra dobar tenis... Da, Rogere, još uvijek te volim", ispalio je uz smijeh Wawrinka, aludiravši na spomenute tračeve i priče o netrpeljivosti.

Ljubav, dakle, ponovno cvjeta, a vjerojatno je pomogla i činjenica da se Mirka ovaj put nije oglašavala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo