EPSKA BITKA FEDERERA I ČILIĆA: / Marin je tukao iz svih pozicija, ali to protiv najvećeg nije bilo dovoljno

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Iako je Čilić izgubio, pokazao je borbenost i igrao je sjajno. Bio je teži suparnik Federeru nego što je to bio slučaj proteklog ljeta u finalu Wimbledona.

28.1.2018.
16:34
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Roger Federer trebao je tri sata i tri minute kako bi u svom 30. Grand Slam finalu stigao do 20 trofeja pobijedom nad najboljim hrvatskim tenisačem Marinom Čilićem sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 6-1 u završnom dvoboju ovogodišnjeg Australian Opena u Melbourne Parku, gdje je 36-godišnji Švicarac trijumfirao po šesti put u karijeri.

ČILIĆ IZGUBIO FINALE AUSTRALIAN OPENA: Najbolji tenisač svih vremena svladao Marina nakon borbe u pet setova!

Nedjeljno finale bilo je 145. u Federerovoj karijeri, a u Melbourneu je stigao do svog 96. naslova, dok je Marin Čilić ostao na 17 pobjedničkih trofeja iz 31 nastupa u finalima ATP i Grand Slam turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARIN ČILIĆ PROGOVORIO O NESHVATLJIVOM POTEZU ORGANIZATORA KOJI JE IŠAO NA RUKU FEDERERU: ‘Vjerujem da bi bilo sve drugačije’

Iako je Čilić izgubio, pokazao je borbenost i igrao je sjajno. Bio je teži suparnik Federeru nego što je to bio slučaj proteklog ljeta u finalu Wimbledona, kad je zbog problema sa žuljevima na nozi glatko izgubio, pao je bez ispaljenog metka...

MARINOVA REAKCIJA GOVORI SVE: Naš tenisač nije zapljeskao samo jednom čovjeku – onom odgovornom za kontroverznu odluku

Ovog puta itekako je tukao, iz svih pozicija, ali to za pobjedu protiv Federera nije bilo dovoljno. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo