FOTO: / SVJETSKA ZVIJEZDA ODUŠEVLJENA HRVATSKOM 'Sigurno ću se vratiti'

Bivša najbolja tenisačica svijeta, Bjerouskinja Victoria Azarenka, protekli tjedan je provela u Novigradu, gdje je punila baterije za nastavak sezone.

28.4.2015.
10:23
VOYO logo

Oduševljena svojim boravkom u Istri, Azarenka je na svom Instagram profilu objavila fotke odmora iz Novigrada, uz komentar:

"Jako sam uživala u vremenu provedenom u Novigradu. Veliko hvala na predivnom gostoprimstvu u Vili Loreni. Ovdje je zaista umirujuće. Sigurno ću se vratiti ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azarenka je nekada bila teniski broj jedan. 2012. godine zasjela je na prvo mjesto WTA ljestvice, osvojivši i svoju prvu Grand Slam titulu (Australian Open), kao i Qatar Total Open, Paribas Open, a te godine imala je fantastičan skor 23-0.

Uz to, Azarenka je nastupila i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, na kojima je osvojila broncu u pojedinačnoj konkurenciji, te zlato u parovima zajedno sa Max Mirni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri ukupno je osvojila dva Grand Slam naslova (Australian Open spomenute 2012. godine, i 2013.), a još je bila u polufinalu French Opena (2013.), Wimbledona (2011. i 2012. godine), a dva puta je bila dohvatila i finale US Opena (2012. i 2013.). Ukupno u karijeri, točnije u pojedinačnoj konkurenciji, ostvarila je skor 414-154 (72,89 %).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prošlogodišnja ozljeda noge ostavila je traga na njezin renking, pa je Azarenka pala propustila veći dio sezone i pala ispod broja 50. Polako ali sigurno, bjeloruska teniska zvijezda vraća se u formu, stoga ove sezone možemo očekivati povratak među 20 najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo