Hrvatski supertalent će nastupiti za Njemačku?

Organizatori Hopman Cupa su u problemima jer nemaju zamjenu za Andreu Petkovic, odnosno igračicu s njemačkim državljanstvom.

30.12.2012.
15:27
VOYO logo

Petkovic je odigrala tek jedan set protiv australske tinejdžerice Ashleigh Barty na turniru mješovitih reprezentacija Hopman Cupu kada je osjetila nove bolove u već problematičnom koljenu, u kojem je 2008. godine potrgala prednje križne ligamente.

"Radi se o rupturi prednjeg meniska. Još uvijek nisam sigurna koliko ću morati izbivati, ali prema prvim informacijama oporavak će potrajati od 30 do 90 dana", rekla je Petkovic koja se pobojala u najgore kada je osjetila bol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da su organizatori Hopman Cupa u problemima jer nemaju zamjenu za Andreu Petkovic, odnosno igračicu s njemačkim državljanstvom.

http://www.youtube.com/embed/OA1YHdPm1CQ No, prema posljednjim informacijama organizatori razmišljaju da mlada hrvatska tenisačica Donna Vekić uskoči u "njemački brod" s Tommyjem Haasom, te da mještovita reprezentacija Hrvatske i Njemačke odigra ekshibicijske susrete do kraja turnira. Podsjetimo, Vekić je zajedno s Marinom Čilićem dobila pozivnicu da predstavlja Hrvatsku na ovom natjecanju, ali je najbolji hrvatski tenisač morao odbiti poziv, jer je već prihvatio onaj organizatora turnira u indijskom Chennaiju, turniru koji je osvajao 2010. i 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo