prvi zajednički nastup / Dodig i Mirza izborili mjesto u polufinalu turnira mješovitih parova na AO: izbacili branitelje naslova

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dodigu i Mirzi je ovo prvi zajednički nastup, a u četvrtfinalu su potpuno nadigrali prošlogodišnje osvajače tri od četiri Grand Slam trofeja

28.1.2016.
11:36
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Indijka Sania Mirza izborili su mjesto u polufinalu turnira mješovitih parova na Australian Openu nakon što su u četvrtak svladali branitelje naslova Švicarku Martinu Hingis i Indijca Leandera Paesa sa 7-6 (1), 6-3.

Dodigu i Mirzi je ovo prvi zajednički nastup, a u četvrtfinalu su potpuno nadigrali prošlogodišnje osvajače tri od četiri Grand Slam trofeja. Hrvatsko-indijska kombinacija u prvom je setu vratila rani break zaostatka, a u tie-breaku ostavila Hingis i Paesa bez šanse. Break u prvom i posljednjem gemu drugog seta donijeli su Dodigu i Mirzi plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mjesto u svom prvom zajedničkom Grand Slam finalu Dodig i Mirza će se boriti protiv 5. nositelja, Ruskinje Jelene Vesnine i Brazilca Bruna Soaresa koji su sa 6-2, 6-3 nadigrali slovensko-britanski par, Katarinu Srebotnik i Jamieja Murrayja.

MJEŠOVITI PAROVI - četvrtfinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVAN DODIG/Sania Mirza (HRV-Ind/1) - Leander Paes/Martina Hingis (Ind-Švi) 7-6 (1), 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo