Đoković se baca na alkohol i gluten!

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković se nakon pobjede u finalu US Opena nad Španjolcem Rafaelom Nadalom odlučio opustiti, a najavio će kako će konzumirati mnogo glutena, ali i alkohola.

14.9.2011.
10:47
VOYO logo

Novak Đoković nedavno je iz svoje prehrane ukinuo gluten, jedan od sastojaka pšeničnog zrna koji mnogim ljudima zadaje zdravstvene poteškoće i nakon toga je počeo bilježiti fantastične rezultate na terenu. Ipak, kako mu sada predstoji odmor, Nole je priznao da će uzeti gluten, ali da se neće suzdržavati ni od čašice alkohola.

"Prošle noći nisam unio gluten u svoj organizam, ali sada kad sam osvojio i US Open uzet ću puno glutena, ali i alkohola. U ovom trenutku osjećam se emotivno prazno, i fizički i psihički. Ali to je normalno. Imam ovaj trofej za koji sam se borio. Pretpostavljam da je odmor sada normalna stvar", rekao je srpski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je ove sezone doživio samo dva poraza, a uspio je osvojiti čak tri naslova na Grand Slam turnirima, jedino je na Roland Garrosu zaustavljen u polufinalu. Bolji od njega bio je Roger Federer.

"Ovaj uspjeh bih posvetio svom timu ljudi, koji je bio uz mene sada i koji je uz mene svih ovih godina. Oni su doista dali jako puno sebe za moju karijeru, posvetili su mnogo energije mom uspjehu, kojeg samim time ocjenjujem kao timski uspjeh", rekao je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se Nole i toga koliko se nakon svih velikih uspjeha promijenio njegov život u smislu privatnosti, sponzorskih obveza, obveza koje ima prvi tenisač svijeta, kako se nosi s pritiskom novca, slave.

"Svatko se treba sjetiti odakle dolazi, gdje je ponikao i kako je odgajan, te onda to primijeniti u životu koji je pun izazova. Svakodnevno imam puno iskušenja na terenu i izvan njega i sve je to normalno. To je nešto što prati uspjeh i što je dio slavnih sportaša. Jasno mi je da je medijska pažnja sada još više usmjerena prema meni jer sam uspješniji u onome što radim. No, moj život je ostao isti kakav je bio prije pet, šest ili 10 godina", zaključio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109090070006 arti-201109070223006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo