Srpski tenisač / Đoković mirno čeka, a vlasti diljem svijeta ukidaju mjere: Nastup na US Openu postao je realnost

Image
Foto: RTL

Situacija s koronavirusom mijenja se iz tjedna u tjedan. Prema najnovijim informacijama, Novaka Đokovića mogli bi gledati na svim Grand Slamovima do kraja sezone...

26.3.2022.
18:50
RTL
VOYO logo

Novak Đoković ne uživa u najboljoj sezoni u svojoj karijeri. Točnije, srpski tenisač jedva je nastupao na terenima u ovoj sezoni nakon što ga mandati za cijepljenje udaljuju od teniskih terena.

Tako je Đoković propustio prvi Grand Slam sezone u Australiji nakon prave drame s australskim vlastima, koje su mu sudile, pustili ga, pa ponovno sve ispočetka. Nole je propustio i prva dva Masters turnira u Indian Wellsu i Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, situacija se značajno mijenja posljednjih tjedana. Najprije su francuske vlasti ukinule sve restrikcije vezane uz koronavirus, što znači da će Đoković moći braniti svoju titulu na Roland Garrosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti potez povukao je ovoga tjedna i New York, gdje se igra posljednji Grand Slam sezone - US Open. Do sada u Velikoj jabuci necijepljeni sportaši nisu mogli nastupati, ali novi gradonačelnik grada je prevrnuo tu odluku - što znači da Đoković može nastupati na svim preostalim Grand Slam turnirima do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo