ĆORIĆ POSLIJE EPSKE BORBE IZBORIO OSMINU FINALA: / Hrvat spasio šest meč lopti i nakon gotovo pet sati srušio šestog igrača svijeta

Image
Foto: AFP

Hrvat se u nekoliko navrata izvukao iz teških situacija

5.9.2020.
8:29
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač BornaĆorić plasirao se u osminu finala US Opena nakon što je noćas svladao šestog igrača svijeta Grka StefanosaTsitsipasa sa 6-7 (2), 6-4, 4-6, 7-5, 7-6 (4) u meču trećeg kola koji je trajao četiri sata i 38 minuta.

U divovskoj borbi Ćorić je pokazao iznimnu mentalnu snagu, više puta se izvukao iz izgubljenih situacija, a spasio je i šest meč lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludi set

U četvrtom setu Tsitsipas je imao prednost od dva breaka i vodstvo 5-1. No, Ćorić je uspio spasiti šest meč lopti, dvije na svoj servis kod 5-3 za Grka i potom u sljedećem gemu još četiri meč lopte na servis protivnika, te je došao do izjednačenja 5-5. Nakon toga dobio svoj servis i onda je trećim uzastopnim breakom uzeo četvrti set sa 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u petom setu Ćorić se je izvukao iz teških situacija, spasio je tri break lopte kod 4-4 i jednu kod 5-5, da bi na kraju slavio u tiebreaku.

U osmini finala Ćorić ide na 26-godišnjeg Australca Jordana Thompsona (ATP-63) i bit će to njihov prvi međusobni dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo