USPJEŠNA I MARTIĆ / Ćorić krenuo jučer pa danas završio: Nastavio pobjednički niz na Mastersu na kojem brani naslov

Image
Foto: Profimedia

Ćorićev sljedeći suparnik bit će pobjednik dvoboja između Poljaka Huberta Hurkacza (ATP - 20.) i Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP - 78.).

15.8.2023.
21:07
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 16.) nastavio je svoj pobjednički niz na ATP Masters 1000 turniru u Cincinnatiju, na kojem brani prošlogodišnji naslov, pobijedivši u prvom kolu Amerikanca Sebastiana Kordu (ATP - 30.) sa 7-6 (5), 6-4 u meču koji je započeo sinoć, a završen danas poslijepodne.

Image
POZNAT SASTAV /

Hrvatska mjesto u četvrtfinalu Davis Cupa traži i s jednim debitantom u reprezentaciji

Image
POZNAT SASTAV /

Hrvatska mjesto u četvrtfinalu Davis Cupa traži i s jednim debitantom u reprezentaciji

Do prekida je došlo kad je Ćorić imao set i 'break' prednosti (4-3), a nastavak je potrajao svega desetak minuta. Hrvatski tenisač je bez izgubljenog poena držao servis za 5-3, potom je Korda uzvratio istom mjerom, da bi u desetom gemu Ćorić realizirao prvu meč-loptu, ne dopustivši 23-godišnjem Amerikancu priliku za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u ovom dvoboju napravio samo tri neiznuđene pogreške, a njegov suparnik 12, a presudio je bolje odigran 'tie-break' u prvom te jedan oduzeti servis u drugom setu. Borna je realizirao sve tri prilike za 'break', a Korda dvije od tri. Ćorićev sljedeći suparnik bit će pobjednik dvoboja između Poljaka Huberta Hurkacza (ATP - 20.) i Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP - 78.).

Uspješna i Martić

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 36.) igrat će u drugom kolu WTA 1000 turnira u američkom Cincinnatijum gdje je u meču prvog kola sa 6-2, 3-6, 6-3 bila bolja od domaće kvalifikantice Emme Navarro (WTA - 53.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je bez pogreške odigrala prvi set, ostavila suparnicu bez prilike za 'break' i za manje od pola sata došla na pola puta do pobjede. No, Navarro je u drugu dionicu krenula s dva osvojena gema. Martić je odmah vratila izgubljeni servis, ali je u osmom gemu još jednom dopustila 'break' suparnici i morala igrati i treći set.

U njemu se 32-godišnja Dućanka vratila tenisu iz prve dionice meča. Deset godina mlađa suparnica nije došla do prilike za novi 'break' pa je Petri oduzeti servis u četvrtom gemu bio dovoljan za plasman u drugo kolo, a tamo će joj suparnica biti bolja iz dvoboja Čehinje Karoline Muchove i Brazilke Beatriz Haddad Maije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom noći će meč prvog kola odigrati i Donna Vekić čija je suparnica Amerikanka Jennifer Brady.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo