ĆORIĆ I DALJE U ODLIČNOJ FORMI: / Na jakom turniru u Miamiju po prvi put u karijeri svladao tenisača koji ga je dosad redovito pobjeđivao

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ćorić je slavio po prvi put u trećem ogledu protiv Leonarda Mayera

24.3.2018.
19:40
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić uspješno je prošao prvu prepreku na Masters 1000 turniru u Miamiju svladavši u 2. kolu 45. igrača svijeta Argentinca Leonarda Mayera s 6-7 (5), 6-3, 6-4 u meču koji je trajao čak tri sata.

Ćoriću je u Miamiju uspjelo ono što mu nije u prethodna dva dvoboja s upornim Argentincem, oba u Nici 2014. i 2015. godine, kada je Mayer slavio. I nakon prvog seta se činilo da će Mayer opet do pobjede, Borna je nadoknadio zaostatak od 3-5, a potom u "tie-breaku" poveo s 3-2 i imao svoja dva servisa. Zagrepčanin je oba izgubio, Mayer nanizao četiri poena zaredom i dobio prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Socka ili Bhambrija

U drugom setu Ćoriću je bio dovoljan "break" kod 2-1, a u odlučujućem, trećem također mu je samo jedno oduzimanje servisa, i to kod 3-3, donijelo pobjedu u ovom iscrpljujućem meču. Ključnim se pokazala realizacija lopti za obrat jer je Ćorić od devet spasio čak osam, a od sedam na Mayerov servis uspio je triput doći do oduzimanja servisa.

Ćorić, koji je u Miamiju kao 29. nositelj bio slobodan, tako je nastavio niz koji mu je prekinuo Roger Federer prošli tjedan u polufinalu Indian Wellsa. U 3. kolu Ćorića čeka boji iz ogleda osmog nositelja Amerikanca Jacka Socka i Indijca Yuki Bhambrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo