ČILIĆU RASTU ŠANSE: / Još jedna velika zvijezda otkazala nastup na Olimpijskim igrama

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Teniski turnir na nadolazećim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru dodatno je oslabljen u utorak kada je nastup otkazao četvrti igrač svijeta Stan Wawrinka.

2.8.2016.
18:55
AFP
VOYO logo

Švicarac je imao problema s leđima već na ATP turniru u Torontu gdje je u polufinalu izgubio od Keija Nishikorija i nakon savjetovanja s liječnicima je odlučio da bi bilo previše rizično nastupiti u Riju. Težak je to udarac za Švicarsku budući da je nekoliko dana ranije nastup na Igrama zbog ozljede otkazao i Roger Federer.

Ni Nadal nije siguran

"Iznimno sam tužan jer sam nakon Pekinga i Londona želio osjetiti i Olimpijske igre u Brazilu. Nažalost, to neće biti moguće", poručio je Wawrinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njegove odluke jasno je da će Rio propustiti petorica od desetorice najboljih svjetskih tenisača. Osim Federera i Wawrinke, to su i Tomaš Berdych, Miloš Raonić i Dominic Thiem, a ni Rafael Nadal još uvijek nije siguran da će biti spreman. Najveći će favoriti biti Novak Đoković i Andy Murray, a uz silne otkaze se i našem Marinu Čiliću otvara lijepa prilika da uđe u borbu za medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo