ČILIĆ PROPUSTIO MEČ LOPTU I NASTAVIO NIZATI PORAZE: / Neočekivani kiks prvog nositelja turnira

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski tenisač upisao je četvrti uzastopni poraz na ATP turnirima

25.4.2019.
20:00
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić nastavio je nizati poraze, u 2. kolu ATP turnira u Budimpešti prvog je nositelja svladao Urugvajac Pablo Cuevas sa 5-7, 7-6 (6), 7-6 (3) nakon tri sata i 12 minuta igre.

Čilić je bio slobodan u 1. kolu u Budimpešti, a u 2. je kolu izgubio iako je imao meč-loptu uz servis u "tie-breaku" drugog seta. U 3. setu je dva puta imao "break" prednosti, kod 1-0 i 2-1, ali u oba je navrata odmah gubio tu prednost, da bi kod zaostatka 4-5 i 5-6 bio suočen sa po dvije vezane meč-lopte Urugvajca, ali u oba se navrata uspio spasiti. Nažalost, u odlučujućoj igri Cuevas je vrlo brzo pobjegao na 5-1 i zatim iskoristio ukupno svoju šestu meč-loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čiliću je ovo četvrti uzastopni poraz na ATP Touru, a posljednju pobjedu ostvario je još prije 50 dana u 2. kolu Indian Wellsa. Ranije u četvrtak je Borna Ćorić, koji je postavljen za drugog nositelja u Budimpešti, u 2. kolu svladao Nizozemca Robina Haasea sa 6-3, 4-6, 6-4 nakon dva sata i jedne minute igre. Ćorić će se za mjesto u polufinalu boriti protiv srpskog tenisača Filipa Krajinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo