ČILIĆ BRANI NASLOV U ISTANBULU: / Najbolji hrvatski tenisač doznao ime prvog suparnika

Image
Foto: AFP
1.5.2018.
20:41
AFP
VOYO logo

U utorak se od nastupa na ATP turniru u Muenchenu oprostio Ivo Karlović.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u četvrtak će krenuti u obranu naslova pobjednika na ATP turniru u Istanbulu protiv Tunižanina Maleka Jazirija (ATP - 78.) koji je za samo 52 minute u 1. kolu nadigrao domaćeg predstavnika Marsela Ilhana sa 6-1, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedinom dosadašnjem dvoboju protiv 34-godišnjeg Tunižanina, Čilić je slavio u tri seta na Mastersu u kanadskom Torontu na tvrdoj podlozi.

U utorak se od nastupa na ATP turniru u Muenchenu oprostio Ivo Karlović od kojeg je sa 7-5, 6-4 bolji bio domaći predstavnik Philipp Kohlschreiber. Bio je to šesti dvoboj Karlovića i Kohlschreibera te treća uzastopna, a ukupno četvrta pobjeda njemačkog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jana Fett protiv Poljakinje Frech za četvrtfinale

Hrvatska tenisačica Jana Fett borit će se u srijedu za plasman u četvrtfinale WTA turnira u Rabatu protiv Poljakinje Magdalene Frech (WTA - 141.), koja je u prvom kolu iznenadila Amerikanku Christinu McHale (WTA - 90.) sa 7-5, 7-5.

Dvadesetogodišnja poljska tenisačica je u glavni ždrijeb ušla kao "sretna gubitnica" iz kvalifikacija, nakon što je od nastupa odustala ozlijeđena Švicarka Timea Bacsinszky. Fett do sada nikada nije igrala protiv Magdalene Frech.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatia's Jana Fett hits a return against Denmark's Caroline Wozniacki during their women's singles second round match on day three of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 17, 2018. / AFP PHOTO / WILLIAM WEST / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

U slučaju pobjede nad Poljakinjom, Fett bi u četvrtfinalu mogla zaigrati protiv Ajle Tomljanović. Hrvatica s australskom putovnicom pobijedila je u prvom kolu Španjolku Soler (6-2, 3-6, 6-1), a za proboj u četvrtfinale borit će se protiv Belgijke Kirsten Flipkens koja je u ponedjeljak u tri seta nadigrala Petru Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo