OPLELA PO NOVAKU / Cijenjena novinarka 'popljuvala' Đokovića, podržala ga tenisačica koja je deportirana

Image
Foto: Profimedia

Češka tenisačica Renata Voracova nije bila Đokovićeve sreće te je deportirana iz Australije uz zabranu dolaska na čak tri godine

11.1.2022.
15:38
Profimedia
VOYO logo

Novak Đoković na sudu se izborio za pravo da ostane u Australiji, ali još uvijek nije sigurno hoće li moći nastupiti na Australian Openu. Čeka se odluka ministra imigracije u Australiji, Alexa Hawkea, koji može oduzeti vizu prvom reketu svijeta te mu upropastiti šansu da osvoji 21. Grand Slam.

Češka tenisačica, Renata Voracova, nije bila Novakove sreće te je usprkos medicinskom izuzetku bila zatočena u hotelu. Odlučila je da neće ići na sud pa je deportirana iz Australije uz zabranu ulaska u tu državu na čak tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je uz Novaka

Ipak, Voracovu ne smeta što je Novak ostao u Australiji dok je ona deportirana već upravo suprotno - želi da srpski tenisač sudjeluje na Grand Slam turniru:

"To je dobro ne samo za njega. Nadam se da će igrati jer zato smo i išli tamo, da igramo tenis, a ne da budemo dio nekih unutarnjih igara", rekla je za Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SKANDAL NA AUSTRALSKOJ TELEVIZIJI /

Procurila snimka na kojoj voditelji vrijeđaju Đokovića: 'On je lažljivi š**ak!'

Image
SKANDAL NA AUSTRALSKOJ TELEVIZIJI /

Procurila snimka na kojoj voditelji vrijeđaju Đokovića: 'On je lažljivi š**ak!'

"Bila sam tamo punih tjedan dana, ali kada je došao Novak sve se promijenilo. Nisam ljuta na njega, samo sam tužna što se ovo dogodilo. Ovo je jedan od najvećih turnira. Dođemo u Australiju i onda se ovo dogodi. Poslije ispitivanja nisam znala što da radim, koja su moja prava. Moji odvjetnici, odnosno ljudi iz tenis Australije, se nisu žalili na sudu, a ja nisam znala da to mogu", otkrila je.

Mnogi obožavatelji tenisa nakon Novakove pobjede na sudu zahtjevaju da se Voracovoj omogući nastup na Australian Openu. Cijenjena novinarka Carole Bouchard pak se nije suzdržavala te je 'pecnula' Đokovića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedina razlika između Đokovića i Voracove je što si on može platiti cijeli tim odvjetnika, a ona ne može. Treba li Tour automatski pružiti odvjetničke usluge tenisačima? Ipak je ona izbačena sa službenog natjecanja te je deportirana uz zabranu dolaska tri godine, što ju spriječava u obavljanju njenog posla", napisala je na svom Twitter profilu bivša novinarka L'Equipea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo