DAVIS CUP SENZACIJA / Čeka nas epski okršaj Hrvatske i Srbije. Evo kako su srpski mediji najavili ogled: 'Razmontirali smo ih'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što se doznalo da će polufinale igrati Hrvatska i Srbija, srpski mediji su si dali malo oduška u najavi

2.12.2021.
8:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska muška teniska reprezentacija u polufinalu Davis Cupa u petak će u Madridu igrati protiv Srbije. Srbija je u srijedu u četvrtfinalu svladala Kazahstan sa 2-1 iako je izgubila prvi susret.

Nakon tri sata i 18 minuta velike borbe u prvom dvoboju Mihail Kukuškin je svladao Miomira Kecmanovića sa 7-6 (5), 4-6, 7-6 (11) iskoristivši petu meč-loptu nakon što je prethodno spasio četiri meč-lopte suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 1-1 poravnao je prvi igrač svijeta Novak Đoković sigurnom 6-3, 6-4 pobjedom protiv Aleksandra Bublika, pa je o polufinalistima odlučivala igra parova u kojoj su Nikola Ćaćić i Novak Đoković bili uspješniji od Andreja Golubeva i Aleksandra Nedovjesova sa 6-2, 2-6, 6-3.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Reakcije srpskih medija

Nakon što se doznalo da će polufinale igrati Hrvatska i Srbija, srpski mediji su si dali malo oduška u najavi i odmah su naglasili kako je njihova reprezentacija već dva put slavila u ogledima s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir u tekstu s naslovom "Srbi su razmontirali Hrvate u prethodna dva meča", navodi kako "Novak i ekipa znaju kako do finala" te pišu sljedeće: "Oba puta pobijedila je naša reprezentacija. Posebno je uvjerljivo bilo prije šest godina u Kraljevu, kada su Novak i društvo slavili s 5:0".

Telegraf pak piše da "Srbija poslije drame ide na Hrvatsku" te da im nije bilo lako protiv Kazahstanaca kako je izgledalo. "Srbija je na Novakov pogon zakazala okršaj s Hrvatskom", piše tako B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Napali mu oca'

Sportske.net pišu da su "Srbi zakazali polufinale s Hrvatima" i da su heroji "Novak i Nikola".

Mondo se pak prisjetio okršaja u Splitu od prije 11 godina te su objavili članak s naslovom: "NOVAKA SU U SPLITU ČUVALI TELOHRANITELJI, A NAVIJAČI MU NAPALI OCA: Srbija je tada srušila Hrvate gdje ih najviše boli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu ističu da je tada Đoković po Splitu u svakom trenutku hodao s petoricom tjelohranitelja oko sebe te da su mu napali oca jer je preburno slavio poene svog sina na tribinama.

Hrvatska je još u ponedjeljak u Torinu u četvrfinalu svladala Italiju sa 2-1. Polufinale je još izborila Njemačka 2-1 pobjedom protiv Velike Britanije u utorak, a u posljednjem četvrtfinalnom susretu u četvrtak će igrati Rusija i Švedska. Polufinalni dvoboj između Njemačke i boljeg iz ogleda Rusija - Švedska igrat će se u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo