BORISA BECKERA POBJEDA U EPSKOM FINALU NIJE UVJERILA: / 'Novak nije najveći tenisač svih vremena'

Image
Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
Image
Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK

Srbin je iz tog dvoboja izašao kao pobjednik i ponio svoju petu titulu na Wimbledonu te su krenule rasprave o tome je li ipak on najveći tenisač svih vremena

15.7.2019.
9:46
AFP PHOTO / GLYN KIRK
VOYO logo

Novak Đoković i Roger Federer odigrali su finale Wimbledona za pamćenje. Nova pravila petog seta donijela su rekordno dug spektakl nakon kojeg je Novak pobijedio, no Fedex je pokazao da je samo za nijansu lošiji od prvog svjetskog reketa.

Image
TRENUTAK KOJI JE PRESUDIO EPSKO FINALE: /

Đoković psovao mater i tukao po sudačkoj stolici pa na kraju jeo travu

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Novak Djokovic during his match against Roberto Bautista Agut on day eleven of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon., Image: 457905862, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No commercial use without prior written consent of the AELTC. Still image use only - no moving images to emulate broadcast. No superimposing or removal of sponsor/ad logos, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Srbin je iz tog dvoboja izašao kao pobjednik i ponio svoju petu titulu na Wimbledonu te su krenule rasprave o tome je li ipak on najveći tenisač svih vremena, Na tu temu oglasio se legendarani tenisaš Boris Becker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Federer je najveći svih vremena i ima pravo dobiti svu ljubav, ali s druge strane morate poštovati Đokovića malo više. Nadam se da, ako budu igrali i sljedeće godine, da će biti još izjednačenije. Stigao je na zabavu između Federera i Nadala te im je pokvario. Sada, nakon 16 Grand Slamova, ljudi će se morati buditi uz veličinu Novaka Đokovića", rekao je legendarni tenisač za BBC.

Još stigne postati najveći

No daje Becker šanse Novaku da postane ono što želi postati, a to je najuspješniji tenisač u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novak još uvijek nije potpuno sretan, jedan je od najvećih, ali želi biti najveći svih vremena. Iskreno, mislim da može preuzeti se, ali ne bih to rekao sigurno. Utrka još traje. Beskonačne priče o tome tko će biti najuspješniji nastavit će se sve dok sva trojica igraju. Ne vidim kraja tom putu, svi će osvojiti još Grand Slamova", zaključio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo