AO / Bivši trener srpske reprezentacije tvrdi: Australian Open je namješten da bi dali trofej manekenu glavnog sponzora

Image
Foto: Profimedia

Bogdan Obradović smatra da bi rasplet Australian Opena bio drugačiji da je na njemu nastupio Novak Đoković

1.2.2022.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Ne stišavaju se priče oko ovogodišnjeg Australian Opena. Nakon što je Rafael Nadal pobijedio Daniila Medvedeva postao je tenisač s najviše Grand Slam naslova.

Nadal, Đoković i Roger Federer bili su izjednačeni po broju osvojenih Grand Slam naslova sve do Melbournea, a sad tu listu samostalno predvodi Španjolac koji je proslavio svoju 21. titulu na nekom od četiri najjača teniska turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australina Open komentirao je i bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije Bogdan Obradović

"Igra nije poštena. Stoljećima su lagali, pa su nastavili s tradicijom laži, prevare i montiranjem da cijeli svijet misli da su oni prvaci, a zapravo nisu. Maknuli su Novaka u trenutku kada je najjači, s tri Grand Slama i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi dali trofej glavnom manekenu tvrtke KIA, Nadalu. Sve je namješteno i već viđeno", tvrdi Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je i kako da se Đoković izbori sa svime što ga čeka, odnosno potencijalnom zabranom da bez cijepljenja zaigra na preostalim Grand Slam turnirima. Kurir, koji prenosi njegovu izjavu, navodi da je to objasnio na zanimljiv način.

"Savjetujem mu jedno naše tradicionalno oružje - glogov kolac. Time smo ubijali vampire. Novak treba smisliti glogov kolac i jednom za sva vremena ostaviti vampire u pećini, gdje i trebaju biti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo