Play ponuda

BEZ DLAKE NA JEZIKU: / Francuska tenisačica javno popljuvala Mariju Šarapovu

Image
Foto: AFP, KEVORK DJANSEZIAN

Poznata ruska tenisačica Marija Šarapova trenutno proživljava najgore trenutke svoje karijere.

14.3.2016.
15:14
AFP, KEVORK DJANSEZIAN
Play ponuda

Pa je tako najbolji tenisač svijeta Novak Đoković podržao Šarapovu, ali i istaknuo kako mora snositi odgovornost zbog svojeg postupka. Šarapovu su osudili Andy Murray i Rafael Nadal. Španjolac je, primjerice, kazao kako misli da se radi o nemaru zbog kojeg Šarapova mora platiti. Poznati novinar

Image
SVIJET JE U ŠOKU: /

Otkrivena mračna prošlost Marije Šarapove

Image
SVIJET JE U ŠOKU: /

Otkrivena mračna prošlost Marije Šarapove

Nakon muških kolega, sad su na red došle i ženske igračice. Tako se francuska tenisačica srpskog podrijetla Kristina Mladenović također osvrnula na ovaj doping skandal koji je potresao teniski svijet. Mladenović nije štedila Šarapovu nego je žestoko oplela po njoj u izjavi za francuski Le Parisien.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Svi se slažu da je Šarapova varalica'

"Svi igrači slažu se da je Marija Šarapova varalica. Ona ne zaslužuje trofeje koje je do sad osvojila. To je strašno što je napravila, ali jedina dobra stvar u ovom svemu je što je izbačena", kazala je Kristina Mladenović i nastavila:

"Pa ja kad uzimam obični aspirin, deset puta razmislim o onome što radim. A ona je taj zabranjeni lijek uzimala deset godina. To je ozbiljna droga. Osobno, nikad ne bi mogla biti najbolja, a igrati se sa pravilima. Nema opravdanja za ono što je napravila".

'Nije ljubazna niti kulturna'

Francuska tenisačica progovorila je o Šarapovoj i kao o osobi.

"Mnogima se ne sviđa jer nije niti ljubazna niti kulturna kao osoba. Ljudi je cijene zbog karijere, ali ona se nikad nije znala lijepo ponašati", zaključila je Kristina Mladenović.

Play ponuda
Play ponuda