SLAVNA IMENA NA TENISKOM TURNIRU U ABU DHABIJU: / Đoković i velike svjetske zvijezde u polufinalu priredbe uoči nove sezone

Image
Foto: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Finale će se igrati u subotu u 16 sati

19.12.2019.
18:15
Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Rus Karen Hačanov i grčki tenisač Stefanos Tsitsipas pridružili su se Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću u polufinalu tradicionalnog ekhibicijskog turnira Mubadala World Tennis Championship, koji se po 11. put održava u Abu Dhabiju, a prethodi službenom početku nove teniske sezone.

Najbolji grčki tenisač i posljednji pobjednik londonskog ATP Finala u četvrtfinalu je svladao Rusa Andreja Rubljova sa 6-3, 6-4, dok je Karen Hačanov sa 7-6 (4), 6-4 nadigrao Korejca Hyeona Chunga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrt milijuna dolara

Tsitsipas će u petak u polufinalu igrati protiv Srbina Novaka Đokovića, koji je na ovom turniru branitelj prošlogodišnjeg naslova i surekorder s Rafaelom Nadalom, s obzirom na to da su obojica po četiri puta osvajali trofej. U drugom polufinalu će ljevoruki Španjolac igrati protiv Hačanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalni dvoboj je na rasporedu u subotu (16 sati), a već prema običaju, cijeli nagradni fond turnira od 250.000 američkih dolara osvojit će pobjednik završnog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo