ATP TURNIR U ATLANTI DONOSI REPRIZU: / Isner osmi puta u finalu, drugi puta za redom protiv Harrisona

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Američko finale u Atlanti repriza je prošlogodišnjeg u kojem je bolji bio Isner

29.7.2018.
10:07
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Amerikanci John Isner i Ryan Harrison ponovno će se boriti za pobjednički trofej na ATP turniru u Atlanti, kao što je to bilo i prošle godine, nakon što su u ovogodišnjem polufinalu ostvarili pobjede nad Australcem Ebdenom i Britancem Norriejem.

Četverostruki pobjednik

Isner (ATP - 9.) je branitelj naslova i četverostruki pobjednik turnira u Atlanti, a do svog osmog finala na ovom turniru stigao je pobijedivši Australca Matthewa Ebdena (ATP - 55.) sa 6-4, 6-7 (6), 6-1. Ovo je deveto izdanje turnira, a Isner je propustio samo jedno finale, 2012. godine, kad ga je u polufinalu svladao kasniji pobjednik Andy Roddick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ryan Harrison (ATP - 53.) je do svog drugog finala u Atlanti, a ukupno četvrtog u karijeri stigao svladavši Britanca Camerona Norrieja (ATP - 73.) sa 2-6, 6-3, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već ima Miami

Za Isnera će to biti 26. finale u karijeri u kojem će pokušati osvojiti 14. naslov, drugi u ovoj sezoni u kojoj je već osvojio turnir Masters 1000 serije u Miamiju. Harrison je pobjednikom bio samo jednom, prošle godine na turniru u Memphisu. Bit će to njihov 11. međusobni dvoboj, a Isner vodi sa 7-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo