'To je sramota i katastrofa!'

Hrvatski tenisač Antonio Veić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira koji se igra na tvrdoj podlozi u zagrebačkom Domu sportova.

6.2.2013.
14:30
VOYO logo

Bolji je od Lošinjanina, 126. igrača svjetske ljestvice, bio Nizozemac Robin Haase s 2:6, 6:3, 6:3 poslije sata i 39 minuta igre.

Sjajno je Veić krenuo u meč i s dva breaka ekspresno riješio prvi set u svoju korist. No, na tome je i stao. Do kraja dvoboja više nije imao nijednu priliku za oduzimanje servisa suparniku. Haase je, pak, s jednim breakom u drugom i dva u trećem setu pronašao put do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sramota i katastrofa. Takve majmune treba izbaciti s turnira. Neka se oni klade na koga koga hoće, ali neka šute. Mogu biti sretni što ih nisam pogodio. Jadnici. Pa toga nema nigdje u svijetu. To sam već doživio i to također u Zagrebu na Challengeru", bjesnio je Veić nakon susreta. Nizozemac, 58. tenisač na ATP ljestvici, u osmini će finala igrati protiv petog nositelja, Slovaka Martina Kližana. U nastavku dana svoj će meč prvoga kola odigrati i Ivan Dodig protiv Nijemca Benjamina Beckera.

Nakon sjajne pobjede protiv Grigora Dimitrova u 1. kolu PBZ Zagreb Indoorsa, teniskog ATP turnira koji se ovog tjedna igra u Domu sportova, Ivo Karlović nije uspio isto ponoviti i u igri parova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je zajedno s njemačkim partnerom Frankom Moserom poražen sa 7-6(7), 7-6(2) od alternativne kombinacije koju su sačinjavali Slovenac Aljaž Bedene i Čeh Jaroslav Pospišil. Naime, Karlović i Moser trebali su u 1. kolu igrati protiv slovačko-talijanske kombinacije Martin Kližan i Andreas Seppi, ali je ista svoj nastup otkazala. Da "naša" kombinacija ne bi dobila slobodan prolaz u četvrtfinale pobrinuli su se Bedene i Pospišil, koji prvotno nisu ni trebali igrati u parskoj konkurenciji. Da stvar bude gora slovensko-češka kombinacija izbacila je favorizirani par Karlović/Moser, koji je u konačnici, statistički gledano, ipak bio za nijansu lošiji. Spomenimo i da se od turnira oprostio mladi hrvatski par Toni Androić i Dino Marcan, koji je nakon 65 minuta igre u tri seta poražen od drugih nositelja - Juliana Knowlea iz Austrije i Filipa Polašeka iz Slovačke. Bilo je 3-6, 6-1, 10-4 za austrijsko-slovačku kombinaciju. ATP Zagreb, parovi, 1. kolo: Bedene/Pospišil - Karlović/Moser 7-6(7), 7-6(2) Knowle/Marcan - Knowle/Polasek 3-6, 6-1, 10-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo