AMERIKANCI MISLE OZBILJNO: / Čilićev omiljeni turnir održat će se u jednom od najvećih žarišta epidemije?

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač bio je pobjednik ovog turnira 2014. godine

15.5.2020.
15:40
AFP
VOYO logo

Američka teniska federacija (USTA) ističe kako joj je "cilj" da se US Open održi u New Yorku, iako je taj grad jedno od najvećih žarišta epidemije koronavirusa u SAD-u, i to prema ranije predviđenom rasporedu od 31. kolovoza do 13. rujna.

No s obzirom na zdravstvenu situaciju, razrađuju se i alternativni scenariji pa i moguće preseljenje turnira u Indian Wells ili Orlando, pišu američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj Američke teniske federacije je organizirati Grand Slam u New Yorku. U posljednje vrijeme se dosta nagađa o ovom turniru, ali trenutno nismo donijeli nikakve odluke. Stalno pratimo situaciju, ali o promjeni mjesta turnira u ovom trenutku još ne razmišljamo", rekao je glasnogovornik USTA Chris Widmaier.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Konačna odluka o sudbini US Opena bit će donesena u drugoj polovici lipnja, a Widmaier ističe da će se pritom prioritet biti "sigurnost svih sudionika" .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog pandemije koronavirusa potpunsu su prekinuta teniska natjecanja i do sredine srpnja nema zakazanog niti jednog turnira, a Roland Garros je odgođen za jesen i počet će 20. rujna, dok je Wimbledon otkazan prvi put nakon Drugog svjetskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo