NASTRADAO SLAVNI REPREZENTATIVAC / Grdosiji od čovjeka pas izgrizao lice!

Poznatom ragbijašu Martinu Castrogiovanniju i brazilskom nogometašu Joao Paulou pas ovog vikenda nije bio najbolji prijatelj. Obojica su u bizarnim okršajima sa životinjama izvukli deblji kraj.

24.2.2015.
13:18
VOYO logo

Talijanski reprezentativac se igrao s prijateljevim psom i očito jako naljutio životinju, jer je pas rabijaša izgrizao po licu. Najviše je ljudini od 190 cm i 120 kilograma nastradao nos, a ukupno je zaradio 14 šavova.

Castrogiovanni će propustiti utakmicu Šest nacija protiv Škotske, a talijanski savez je nesreću 33-godišnjeg reprezentativca opisao kao 'manji obiteljski incident'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Brazilu je došlo do još luđeg incidenta. U dvoboju prvenstva države Mineiro, Tupi je gostovao kod Democrata, a policijskom psu se očito nije svidjelo kako je igrao napadač domaće momčadi Joao Paulo. Valjda se nije dovoljno vraćao u obranu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se i otrgnuo s uzice i napao nogometaša tijekom utakmice, te ga izgrizao po lijevoj ruci. Napadaču je pružena liječnička pomoć, on je odigrao utakmicu do kraja, ali je nakon isteka 90. minute morao u bolnicu, na cijepljenje protiv bjesnoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo