IDEMO U DODATNE KVALIFIKACIJE / Talijanski veznjak spasio Hrvatsku

Image

Alberto Aquilani je u sudačkoj nadoknadi utakmice skupine B Danska - Italija u Kopenhagenu postigao pogodak za 2:2 i tako mogućnost da drugoplasirana reprezentacija iz te skupine bude uspješnija od Hrvatske sveo na teoriju.

11.10.2013.
23:00
VOYO logo

KOPENHAGEN - Hrvatska nogometna reprezentacija gotovo sigurno će igrati u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se od 12. lipnja do 13. srpnja sljedeće godine održati u Brazilu bez obzira na rezultat koji postigne u susretu posljednjeg kola u skupini protiv Škotske u Glasgowu u utorak, a izbornik IgorŠtimac i njegovi igrači tomu najviše mogu zahvaliti - AlbertuAquilaniju.

Naime, veznjak talijanske reprezentacije je u sudačkoj nadoknadi utakmice skupine B Danska - Italija u Kopenhagenu postigao pogodak za 2-2 i tako mogućnost da drugoplasirana reprezentacija iz te skupine bude uspješnija od Hrvatske sveo na teoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina mogućnost da Hrvatska završi kao najslabija drugoplasirana reprezentacija je ta da izgubi u Glasgowu, a da pritom Danska na svom terenu ne svlada Maltu, Bugarska kod kuće ne pobijedi Češku, te Armenija kao gost pobijedi Italiju. Tada bi Armenija bila druga i uspješnija od Hrvatske.

Pobjednici skupina europske zone kvalifikacija izravno će se plasirati u Brazil, dok će osam od devet drugoplasiranih u dodatne kvalifikacije koje će se igrati 15. i 19. studenoga. Najslabija drugoplasirana reprezentacija neće u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije danas je Armenija u Erevanu svladala Bugarsku sa 2-1 (1-0) dok je Češka kao gost bila uspješnija od Malte sa 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo