TALIJANSKI TRENERI TRAŽENA SU ROBA NA OTOKU: / Ancelotti i Allegri na ljeto sele u Premiership?

Image
Foto: AFP

Chelsea s Conteom na klupi ima velik zaostatak za vodećim Manchester Cityjem

11.1.2018.
12:11
AFP
VOYO logo

Nakon poraza Arsenala od Nottingham Forest (4-2), nezadovoljstvo navijača Gunnersa ponovno je poraslo, a čini se kako i vlasnici kluba iz Londona polako gube strpljenje.

Kako prenosi Corriere dello Sport, u Arsenalu već imaju zamjenu za francuskog stratega Arsenea Wengera, a riječ je o 58-godišnjem Carlu Ancelottiju. Wenger je na klupi Topnika već 21 godinu, a od 2004. godine nije osvojio naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč brojnim kritikama na njegov račun, Arsenal mu je ponudio novi ugovor koji ističe tek 2019. godine. Navodno, Ancelotti je već pristao uvjete ugovora prema kojem bi zarađivao 10 milijuna eura godišnje bez bonusa, prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri u Chelsea?

Talijanski nogometni savez i dalje se nada kako će Ancelottija uspjeti nagovoriti da preuzme reprezentaciju, ali s ovim što mu nude u Arsenalu, teško će se moći nositi.

Ancelotti nije jedini Talijan koji bi trebao preseliti u Premier ligu. Kako javlja Daily Mail, Massimiliano Allegri već je sve dogovorio s Chelseajem te bi trebao klub preuzeti na ljeto, a Conte bi tako ostao bez posla. Vlasnik kluba Roman Abramovič je gladan trofeja, a s obzirom da Manchester City ima ogromnu prednost u odnosu na klub iz Londona i da će teško napraviti veći rezultat u Ligi prvaka jer protivnik im je Barcelona, smjena trenera se čini kao logičan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo