NEŠTO SE KUHA / Trener srpskog kluba potvrdio: 'Postoji zanimanje Hajduka... ja sam jugonostalgičar'

Image
Foto: Pixsell

Zanimljive izjave

26.4.2024.
14:27
Pixsell
VOYO logo

Srpskim medijima nedavno je protutnjala vijest o tome kako bi trener jednog tamošnjeg prvoligaša uskoro mogao postati trenerom splitskog Hajduka, a sada se ta tema povukla u emisiji na televiziji K1. Feđu Dudića, trenera Radničkog iz Kragujevca upitali su ima li istine u toj priči.

Image
ČISTKA NA OLD TRAFFORDU /

Čelnicima Manchester Uniteda prekipjelo i odlučili su prodati pola momčadi

Image
ČISTKA NA OLD TRAFFORDU /

Čelnicima Manchester Uniteda prekipjelo i odlučili su prodati pola momčadi

''Pa reći ću da ima nekih zanimanja i s tim bih završio, da ne idem, kako se zove, dalje. Ima, ima veze, ali moja je koncentracija trenutačno samo na Radničkom. Samo razmišljam o srijedi, o 16.00 i kako završiti sezonu do kraja. A poslije ćemo vidjeti što i kako'', rekao je bosanskohercegovački strateg čija je momčad Radničkog ove sezone nadomak plasmana u Europu, igraju najbolju sezonu u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, emisija je snimljena dva dana prije polufinala Kupa u kojem je Radnički poražen od Vojvodine, a emitirana je u četvrtak, dan nakon utakmice.

'Ja sam jugonostalgičar'

Također, bivšeg igrača NK Zagreba, Karlovca i Varaždina koji bi se tako mogao vratiti u HNL, ali u drugoj ulozi, upitali su što misli o regionalnoj ligi po uzoru na košarkašku. Rekao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Podržao bih je, ja sam stvarno jugonostalgičar. Volim pratiti i gledati sve klubove iz bivše Jugoslavije, pogotovo kad igraju europska natjecanja. Je li to nogomet, košarka, tenis, uvijek sam navijač tih predstavnika. Podržao bih, ali to nije realno. Bilo bi raznih incidenata, krenulo bi se na nacionalnoj osnovi. Zamislite utakmicu Zvezda - Dinamo ili Partizan - Hajduk, nemoguće. Bez gostujućih navijača? Nemoguće, ne dobivaš ništa.''

Emisiju potencijalnog budućeg trenera splitskog kluba pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo