TALENTIRANI BRANIČ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: / 'Drago mi je da me uspoređuju s njim, znamo koliko znači ovoj reprezentaciji'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Branič bi vrlo lako mogao biti višak i ne otputovati u Rusiju.

30.5.2018.
13:04
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski branič Duje Ćaleta-Car trenutno se sa suigračima u Rovinju priprema za smotru najboljih u Rusiji. Uoči novog treninga pojavio se pred novinarima te je poručio da je spreman je dokazivati se u Rusiji, ukoliko dobije priliku.

Image
ĆORLUKI JE DOSTA NAKLAPANJA: /

'Nema potrebe razgovarati o tome razgovarati, nadam se da će to prestati biti tema'

Image
ĆORLUKI JE DOSTA NAKLAPANJA: /

'Nema potrebe razgovarati o tome razgovarati, nadam se da će to prestati biti tema'

Na početku je progovorio o pozivu u reprezentaciju i Vedranu Ćorluki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo što Vedran znači ovoj reprezentaciji i drago mi je što me se uopće uspoređuje s njime. Ja dajem sve od sebe na svakom treningu, u svakoj utakmici i izrazito sam sretan i ponosan što sam uopće na popisu reprezentativaca. Sretan sam što mogu učiti od ovakvih suigrača. To mi je šećer na kraju odlične, uspješne klupske sezone. Donekle sam i očekivao taj poziv, a izbornik će na kraju odlučiti što je najbolje", kazao je Ćaleta-Car, koji bi mogao otpasti s konačnog popisa putnika.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Zlatko Dalić je zbog Ćorlukine ozljede pozvao šestoricu braniča i jedan od njih neće putovati u Rusiju.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Kada sam prvi ili drugi put dolazio među Vatrene, bilo mi je fascinantno, a sada smo se već naviknuli jedni na druge, stekao sam prijatelje i nema više početne treme. Svi su me dobro prihvatili, daju mi savjete, komentare i pokazuju koliko me cijene. U narednim danima dodatno ću sjesti s izbornikom i razgovarati", istaknuo je branič, čije riječi prenosi službena stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://embed/video.adriaticmedia.hr/embed/videos/ryrNBl6J

"Koliko daleko može Hrvatska? Imamo momčad nevjerojatnog znanja i iskustva, a najvažnija je prva utakmica. Uz pobjedu nad Nigerijom otvaraju nam se vrata drugog kruga, makar ćemo i protiv Argentine i Islanda ići po što bolji rezultat. Nije lako igrati utakmice svakih nekoliko dana, ali energije ne nedostaje. Bit će kasnije vremena za odmor, pun sam želje za dokazivanjem. Možda je moj put do reprezentacije bio nešto teži, dolazeći iz manje sredine, ali isplatili su mi se trud i odricanje. Osim toga, Marin Pongračić iz RB Salzburga je sjajan dečko velikog potencijala i nemojte se čuditi ako on jednog dana također bude ovdje", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Marko Prpic/PIXSELL

Za kraj se osvrnuo i na mladu reprezentaciju.

"Ne ide nam idealno, bez obzira na veliki potencijal te momčadi - većina igrača bit će u budućnosti nositelji seniorske reprezentacije. Ne treba previše zaključivati na temelju poraza u Češkoj, tu nismo bili pravi, ali još je uvijek sve u našim rukama i nadam se da ćemo naposljetku napraviti ono što svi želimo, plasirati se na Europsko prvenstvo, a svoja iskustva iz seniorske reprezentacije mogu prenijeti kolegama", završio je 21.godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo