'Nikad lošija Argentina' / Svjetski mediji o pobjedi Hrvatske: 'Argentina osramoćena, je li tko vidio Messija?'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Je li ovo bio najgori nastup Argentine na svjetskim prvenstvima ikad?, zapitao je britanski javni servis BBC

21.6.2018.
22:14
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

"Argentina osramoćena", podvukli su argentinski mediji nakon utakmice u kojoj je Hrvatska svladala Messija i društvo 3:0. Upravo ulogom Messija bave se mnogi.

"Je li ga netko vidio na utakmici", upitali su se mnogi na Twitteru. "Nikad nisam pamtio ovako lošu Argentinu na Svjetskom prvenstvu", istaknuo je legendarni Gary Lineker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitku Hrvatskoj stižu sa svih strana. "Gem, set, meč Hrvatska", teniskim rječnikom poslužio se Rio Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi protiv Islanda je imao 11 pokušaja na gol, protiv Hrvatske samo jedan. Još jedan je to dokaz koliko su ga hrvatski igrači dobro pokrivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katastrofa", "Jednom nogom smo već vani sa Svjetskog prvenstva" - naslovi su u internet izdanju najvećeg argentinskog dnevnog lista Clarin. U tekstu se navodi da je "Argentina ponižena od Hrvatske, a najveća zvijezda Leo Messi se nije ni pojavio na utakmici".

"Sramota" - naslov je lista La Nacion, dok list Ole kao glavnog krivca okarakterizira argentinskog vratara Willya Caballera, koji je poklonio loptu Anti Rebiću za prvi gol Hrvatske. Ole na kraju teksta navodi da je Argentini za plasman u osminu finala potrebno čudo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo