JUNAK MADRIDA / Svi su ludi za Modrićem!

Image
Foto: marca.com

"Klasa, inteligencija, dribling, šut i pregled igre. Imao je sve. Nakon onoga što je pokazao u malo više od pola sata, nitko više neće pitati koliko je to predsjednik Florentino Perez platio Tottenhamu za Modrića", piše 'Marca'.

7.3.2013.
9:42
marca.com
VOYO logo

Niti u četvrtak nije splasnula fascinacija španjolskih medija igrom hrvatskog fantaziste Luke Modrića. Marca je cijeli tekst posvetila Lukinoj predstavi u 'Teatru snova' ne štedeći komplimente, a njegovih 37 minuta protiv Manchester Uniteda nazvali su oglednim primjerkom nogometne izvedbe koju treba staviti na DVD i puštati mlađim naraštajima.

"Klasa, inteligencija, dribling, šut i pregled igre. Imao je sve. U utakmici koja je vrijedila čitavu sezonu. Nakon onoga što je pokazao u malo više od pola sata, nitko više neće pitati koliko je to predsjednik Florentino Perez platio Tottenhamu za Modrića", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Madridski list je fasciniran Modrićevim učinkom na terenu - imao je 35 dodavanja, od kojih je samo jedno bilo netočno. Igrači su njemu dodali loptu čak 29 puta, sudjelovao je u akciji za oba pogotka, jednog je i zabio. Može li bolje od toga?

Do Modrićevog ulaska u igru Madriđani su bili izgubljen, nakon toga zavladali su terenom, a hrvatski nogometaš je stalno tražio loptu, nametnuo se u igri, čak se i derao na suigrače kada mu nisu pravodobno dodali. Bio je nezaustavljiv, tvrdi Marca i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez njega, Real bi ispao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo