Sramota hrvatskog sporta: Opsovao legendu pred svima!

Burno je bilo na Skupštini Hrvatskog olimpijskog odbora, koja je pokazala velike podijele unutar hrvatskog sporta.

27.11.2013.
10:13
VOYO logo

Olimpijci, među kojima su najglasniji bili Josip Pavić, Samir Barač i Igor Boraska, počeli su postavljati pitanja nezadovoljni jer predsjednik HOO-a Zlatko Mateša nije podnio izvješće o SPTV-u.

Sve to naljutilo je neke skupštinare, a pogotovo počasnog predsjednika Antuna Vrdoljaka, koji se verbalno, neprimjerenim rječnikom, obrušio na Zorana Primorca iz Kluba hrvatskih olimpijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si bio na sedam OI? Što si tamo napravio? Osvojio si pola medalje", izgubio je Vrdoljak kompas i počastio legendarnog hrvatskog sportaša psovkom. Osim olimpijskog srebra, Primorac je u karijeri osvojio šest medalja na SP-ima, kao i 14 medalja na Europskim prvenstvima.

"Hrvatski olimpijci žele odgovore na neka pitanja i imamo ih pravo dobiti. Nikoga ne rušim, ja s Matešom normalno razgovaram. Ne znam zašto je napravljen eksces bez ikakvog razloga. Mislim da je naše pravo da pitamo i dobijemo odgovor", poručio je Primorac kad se sve primirilo, a Mateša je pokušao smanjiti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije raskol, ljudi su samo burnije reagirali, neki to doživljavaju na drugačiji način, imaju možda imaju manje iskustva u javnim nastupima... ali ne mogu govoriti o raskolu", poručio je Mateša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo